اگر بیش از مبلغ سکه ها باشد میتواند تقاضای استرداد ما بقی پول به علاوه تاخیر تادیه کند؟

پرسیده شده
۱۴ پاسخ ۲۸۴ #09493423

سلام
سوال بنده این است اگر زنی ۱۰۰ سکه مهریه عند المطالبش باشه و همسر طی سالهای زندگی این دین رو با مبالغی که به حساب ایشون ریخته به علاوه خرید ماشین و مسکوکات طلا و … با جلب نظر کارشناس می تواند مطابقت دهد با سکه ها از طریق داد خواست ابرائ ذمه و اینکه اصل بر عدم تبرع میباشد ؟
لطفا در صورت مثبت بودن به صورت مختصر توضیح دهید با تشکر از بذل عنایت دوستان

مشاوره حقوقی مهریه
۱۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بله اگر ثابت شود مبالغ پرداختی بابت مهریه بپده است.

باسلام
اگه شوهر ثابت کنه مبالغی که قبلا پرداخت کرده بابت مهریه بوده از مهریه کسر میشه ولی دادگاه ها معمولا اونها را هبه محسوب می کنن و جزء مهریه نمیدونن ولی شما هم می تونین اموالی که هبه کردید اگه عینشون موجود هست دادخواست استردادشون را بدید

درود
چنانچه طی رسید بابت پرداخت مهریه عنوان شده باشد میتوان استناد کرد

با سلام
در صورتی که صرفا رسیدی مبنی بر پرداخت مهریه اخذ کرده باشید میتوانید به آن استناد کنید.

با سلام . اگر مبالغ پرداخت شده ومسکوکات وماشین بابت پرداخت مهریه باشد وبتوانید ثابت کنید بله در غیر اینصورت خیر.

با سلام . تنها در صورتی که رسیدی از آن دال بر پرداخت مهریه و یا ثبت در دفترخانه باشد . در غیر این صورت خیر

سلام .چنانچه طی رسید بابت پرداخت مهریه عنوان شده باشد میتوان استناد کرد