آیا اینکه هیات مدیره مصوب کردند یکی از مالکین برای این امور باشد اشتباه است و مشکل قانونی دارد؟

پرسیده شده
۱۴ پاسخ ۲۰۵ #09482787

باسلام
احتراما هیات مدیره ساختمان ما متشکل از ۵ نفر عضو است که یک مدیرعامل را از ساکنین مجتمع به عنوان کارمند استخدام کرده اند. از آنجا که مدیرعامل مدتی کرونا گرفت و نیامد و هم اکنون دیگر قصد ادامه فعالیت ندارد هیات مدیره فعلا خود ساختمان را اداره میکند تا یک مدیرعامل جدید استخدام کند. حال برای انجام برخی امور حقوقی و کیفری و طرح دعوا یک نفر از مالکین را طی صورتجلسه هیات مدیره مصوب کردند که نماینده قانونی هیات مدیره برای انجام کلیه امور حقوقی و کیفری و طرح دعوا و اظهارنامه و ... باشد برای پرونده هایی که از الان به بعد قرار است از طرف هیات مدیره طرح شود. البته لازم به توضیح است سه نفر از اعضا بعلت سن بالا و بیماریهای قلبی شرایط حضور در دادگاهها را به علت کرونا ندارند و دو نفر دیگر سند ملکشان بنامشان نیست که بتوانند در دعواهای آپارتمانی و قوانین تملک شرکت کنند و هم اکنون چند دعوای آپارتمانی به علت خسارات وارده وجود دارد که زودتر باید طرح دعوا شود.
ممنون

مشاوره حقوقی ملکی
۱۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بادرودوسلام مصوبات هیات مدیره باید اجرا شود.

با سلام
مصوبات تصویب شده هیئت مدیره معتبر می باشد و قطعا لازم الاجرا باید باشد.

با احترام مصوبات هیئت مدیره می بایست اجرا شود.

مصوبات هیئت مدیره معتبر و لازم الاجرا است.

سلام مصوبات هیات مدیره قانونی و باید اجرا شود.

با سلام. مشکلی ندارد و مصوبات هییت مدیره لازم الاجراست.

درود:منع قانونی ندارد ،مصوبات هیات مدیره لازم الاجرا است.