آیا میتوانم با اثبات عدم تمکین زوجه، حق وکالت در طلاق رو ازش بگیرم؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۱,۵۸۳ #09482336

با سلام

بنده وکالت تام با حق مهریه در طلاق به همسرم دادم،حالا ایشان برای طلاق اقدام کرده.

با توجه به اینکه چند ماهی هست منزل را ترک کرده آیا امکانش هست با استفاده از عدم تمکین ایشان وکالت در طلاق رو ابطال کنم یا اصلا عدم تمکین در این زمینه تاثیری دارد؟

مشاوره حقوقی الزام به تمکین
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام حتی با فرض اثبات عدم تمکین ، خللی به حق طلاق زوجه وارد نمی آید .

با سلام
متاسفانه عدم تمکین زوجه تاثیری در حق وکالت در طلاق ندارد

تاثیری در ابطال وکالت طلاق ندارد دریافت عدم تمکین برای نپرداختن نفقه موثر است .

با سلام و احترام
عدم تمکین ایشان تاثیری در وکالت تامی که به ایشان داده اید ندارد

خیر. عدم تمکین ارتباطی با وکالت نامه ندارد.

عدم تمکین زوجه ، سبب ابطال حق وکالت درطلاق نمیشود

خیر نمی توانید وکالت در طلاق رو ابطال کنید واگر بتوانید عدم تمکین زوجه را ثابت کنید نفقه دیگر به زوجه تعلق نمی گیرد