آیا دادگاه زنمو اجبار به برگشت زندگیش میکنه؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۳۶۷ #09420292

با سلام حدود یکسال است که زنم از منزل بدون مشکلی خارج شده سرکار میرفت من راضی نبودم سرکار به ازسرکار اومد ازش پرسیدم سرکارت کجاست گفت بتوچه ساعت کاری پرسیدم گفت بتوچه، بچه سه ساله دارم تو این یکسال بچه رو هم رها کرده خیلی بددهنه به.مادرم و خواهران فحشهای بد میده جلوی بابام باجناقام به خانواده فحش دادم.، من زندگیمو دوست دارم فقط میگه خانه رو بنامم کن تا من برگردم سر زندگی منم از ترس زنم خانه رو زدم بنام بابام الانم الزام به تمکین شکایت کردم آیا دادگاه زنمو اجبار به برگشت زندگیش میکنه بعدشم برای نفقه شکایت کرده بود نفقه نرسید چی میشه

مشاوره حقوقی الزام به تمکین
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
مناسب تر می باشد که در ابتدا برای حل موضوع به یک مشاوره خانواده مراجعه نمایید.
اما در خصوص پرونده قضایی شما، در صورتی که مانعی جهت برگشت ایشان به منزل وجود نداشته باشد دادگاه حکم به تمکین خواهد داد.
در ارتباط با نفقه تا زمانی که حکم تمکین ایشان صادر نشده، شما موظف به پرداخت نفقه خواهید بود و پس از صدور حکم تمکین دیگر نیازی به پرداخت نفقه نمی باشد.
در صورتی که ایشان از رجوع به منزل خودداری نمایند ناشزه محسوب خواهند شد.

سلام. حتما این مسئله را از طریق حقوقی پیگیری نماید و نتیجه خواد داد زوجه بدون دلیل موجه خانه را ترک کرده شما می توانید اورا به بازگشت الزم کنید .