مجازات این مقدار تریاک برای بار اول چیه؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۳۵۶ #09415765

سلام.وقت شما بخیر.مادرم معتاد تریاک هست.در ایست بازرسی، ۹۰ سانت تریاک و ۵۰ سانت سوخته تریاک ازش میگیرن.مجازات این مقدار تریاک برای بار اول چیه؟ منظور از سانت،سانتی گرم هست یا سانتی متر؟! آیا به معتادیش هم گیر میدن؟

مشاوره حقوقی مواد مخدر
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

چون مقدار آن کم بوده احتمال زیاد مجازات در نظر گرفته نخواهد شد

با درود
اگر مصرف شخصی بوده نهایتا، جزای نقدی در پی دارد و حبس ندارد.

باسلام
چون برای مصرف شخصی بوده به احتمال زیاد جرمی درنظر نگیرند

به احتمال زیاد اگر ثابت شود برای مصرف شخصی بوده مجازات در نظر نگیرند

به احتمال زیاد بخاطر مصرف جرم انگاری نشود

سلام علیکم مجازات اش مختصر است منظور سانتی گرم هست و غالبا صرفا در مورد حمل و نگهداری مواد کیفرخواست صادر می شود و در مورد اعتیاد و استعمال تصمیم گیری نمی شود .