چجوری میتونم از حق خودم دفاع کنم و ضررمو بگیرم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۱۳ #09412735

باسلام و عرض ادب ، بنده اقدام به دریافت نمایندگی از یک مجموعه کردم بعد از اینکه قرارداد بستم و هزینه ی قرارداد رو پرداخت کردم و کلی هزینه های دیگه شامل رهن مغازه و جواز و دکور کردن مغازه و چک دادم به صاحب ملک بابت اجاره
دقیقا مغازه ی روبه روی من اومده و میگه من نمایندگی این مجموعه رو گرفتم
وقتی رفتم برای پیگیری میگن که اون شخص زودتر پول واریز کرده نمایندگی رو گرفته و ما حواسمون نبوده ، حالا بهای اشتباه اونارو من باید بپردازم؟ من کلی ضرر کردم
راهی هست ؟

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام میتوانید علیه مجموعه دادخواست تنظیم نمایید و هم زمان مطالبه خسارت و ضررو زیان وارده را بنمایید.

سلام
مرجع صالح برای رسیدگی در چنین دعوایی می تواند دادگاه محل اقامت خوانده، محل انعقاد قرارداد و یا محلی باشد که تعهد باید در آن انجام شود.
رویه قضایی در مطالبه ضرر و زیان قراردادی برای تعیین میزان ضرر و زیان وارد شده، به این صورت است که در ابتدا موضوع به کارشناس رسمی مربوطه ارجاع می شود و دادگاه بر اساس نظر وی، تصمیم گیری می کند.