شکایت بیخود و بی جهت رو چطور اثبات کنیم؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۲۱۵ #09409598

سلام
من و خواهرم هردو در خانه زندگی میکنیم و دو دختر جوان هستیم. مدام خودش را به حال بد میزند به غش کردن و از حال رفتن میزند و حتی دو سه روز پشت سر هم غذا نمیخورد و خودزنی میکند . مرا همیشه تهدید میکند که حتما با پلیس تماس میگیرم که تو مرا کتک زدی و تو در زندان خواهی بود. همه ی حرف هایش دروغ است من اصلا کتکش نزده ام. ولی همیشه با این راه تسلیمش هستم و همیشه از او عذرخواهی الکی میکنم و همیشه چشم میگویم. چکار کنم؟ اگر احیانا با پلیس تماس گرفت آیا راهی برای نجات من هست؟ با توجه به این که بلد هست چطور زبان بریزد و صحبت کند و چطور صحنه سازی کند که مثلا کسی کتکش زده...
پدر و مادرم کاری نمیکنند و میگویند به ما مربوط نیست مشکل خودتان است چشم بگو و عذرخواهی کن تا زندان نیفتی

مشاوره حقوقی کیفری
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
صرف شکایت کافی برای محکوم شدن نیست و ایشان باید ادله و مدارک و مستندات کافی ارائه نماید
مضافا که پزشکی قانونی امکان احراز خودزنی را در برخی موارد دارد

با درود. اولا برای اثبات هر ادعایی؛دلایل و مدارک و مستندات محکمه پسند میخواهد.صرف شکایت واهی ؛ نمیتواند چیزی رو ثابت کند.خواهرت از ضعف نفس و ترسو بودن شما؛سواستفاده میکند .اصلا"نترسید. اعتماد به نفس داشته باشید.ضمنا با مشاوران بهزیستی و اورژانس اجتماعی بشماره (۱۲۳ ) تماس بگیرین و مشاوره نمایید و حتما"جهت پیشگیری کتبا" مراتب را به معاون پیشگیری دادستان و پلیس پیشگیری بانوان اطلاع دهید تا در صورت وقوع هر حادثه ای ؛سابقه در اختیار پلیس و دادستان موجود باشد...انشااله موفق باشید.

با سلام
در صورت طرح شکایت شاکی باید بتوانند با ارائه مدارک و مستندات ادعای خود را اثبات نمایند.

باسلام
به صرف ادعای خالی چیزی ثابت نمی شود باید برای شکایتش دلیل ومدرکی داشته باشد

با سلام
صرف ادعا کافی نیست،باید دلایل اثبات نیز داشته باشند،
البته ممکن است این سو استفاده بدلیل ضعف و ترس شدید شما باشد.

سلام، مسئله شما با تماس با اورژانس اجتماعی (۱۲۳) حل میشود.

هر ادعایی نیازمند ارائه دلایل و مدارک محکمه پسند می باشذ