نتوانستم برم؛ عدم حضور من در شورا پرونده رو میبنده؟

پرسیده شده
۲۶ پاسخ ۸۰۴ #09373894

سلام وقتتون بخیر .بنده با یه آقایی در اپلکیشن اینستاگرام معامله کردم ومن مبلغو واریز کردم ولی بلاک شدم و اسکرین از پیاما و پرینت واریزی گرفتم شکایت کردم پلیس فتا رفتم .بعد امروژ جلسه شورا حل اختلاف داشتم اما نرفتم نتونستم برم.
وچند بار هم زنگ زدن از شورای حل اختلاف اما نتوانستم برم .خواستم بدونم عدم حضور من در شورا پرونده رو میبنده ؟؟ میشه توضیح بدین در این باره ممنون میشم

مشاوره حقوقی شورای حل اختلاف
۲۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

خیر پرونده به دادسرا ارجاع خواهد شد

بادرودوسلام پرونده جهت صلح وسازش به شورا ارسال و ارجاع شده و درصورت عدم حضور به دادگاه ارسال می شود.

سلام‌بهتر است به شعبه مراجعه نمایید لذا عدم حضور شما اتخاذ تصمیم انجام میگیرد موفق باشید

سلام در صورت عدم حضور پرونده به دادسرا ارجاع خواهد شد

باسلام
عدم حضور شما باعث ارسال پرونده به دادسرا میشود.

نگران نباشید پرونده به دادگاه ارسال خواهدشد

سلام اگر حضور پیدا نکنید پرونده به دادسرا ارسال می شود