آیا در ثبت شرکت یا استخدامی مشکلی برام پیش می آید؟

پرسیده شده
۱۱ پاسخ ۵۸۴ #09370193

باسلام و ارادت خدمت وکلای گرامی و عزیز از خدای بزرگ می خواهم تمامی کارکنان سایت و وکلا محفوظ بدارد

وکلای محترم حدود ۶ ماه پیش،پیش یکی از دوستانم بودم از یه نرم افزار خیلی تعریف میکرد نرم افزاز بانکداری الکترونیکی که مربوط به ایران نیست(به دلیل عدم نمایش دادن اسم برنامه در سایت این توضیح را دادم) بر روی گوشی بنده نصب کردند من هم وارد شدم دقیقا درست یادم نیست ثبت نام کردم یا خیر چون یه سری کلمات انگلیسی آورد که من هم سردرگم شدم و هیچ اقدامی نکردم و حذف کردم
آیا در صورت ثبت نام (که دقیقا یادم نیست ثبت نام کرده باشم اما فرض کنید کردم )کار بنده جرم بوده است؟ چون هیچ تراکنشی انجام ندادم
لازم به ذکر است بنده پسرم و سن بنده زیر ۱۸ سال میباشد
امیدوارم همیشه سلامت باشید....یاالله

مشاوره حقوقی ثبت شرکت
۱۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

از طریق فتا پیگیری شود

خیر مشکلی ایجاد نخواهد شد موضوع مطروحه وصف مجرمانه ندارد

موضوع فاقد وصف مجرمانه است.

از طریق پلیس فتا پیگیری نمایید .

بادرودوسلام ازطریق پلیس فتا امکان پرس و جو می باشد.

با سلام خدمت شما
با توجه به پرسشتان شما مرتکب هیچ جرمی نشده ایدو صرف نصب نرم افزار و ثبت نام آن جرم تلقی نمی شود مگر اینکه در قانون برای آن مجازاتی در نظر گرفته باشد که در مورد شما صدق نمی کند.

باسلام بستگی به اپلیکیشن ساخته شده دارد اما ثبت نام در آن به نظر نمی رسد جرم باشد.