ما ورثه چه دادخواستی باید بدهیم؟

پرسیده شده
۲۱ پاسخ ۳۰۵ #09363205

با سلام مادر اینجانب یک سال پیش فوت کرده است و ما حصر وراثت انجام داده ایم مقداری زمین کشاورزی مشاع مادرم داشته است که پلاک ثبتی اصلی سال ۴۱ اداره اراضی داده است داریم اما به نام مادرم نیست زمین مشاع است و حدود دو هکتار برای مادرم میباشد و ۱۵ نفر دیگر شریک هستند در مابقی زمین ما یک استشهادیه محلی هم مبنی بر مالکیت داریم اکنون ملک بدون اجازه ما در تصرف شریک میباشد و با زمین خودش اجاره داست به کسی

مشاوره حقوقی ارث
۲۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
بدوا دعوای تصرف عدوانی نسبت به متصرف اقامه نمایید .

با احترام ابتدا اثبات مالکیت را مطرح نمایید سپس دادخواست تقسیم ترکه رل بدهید

سلام شما می بایست دادخواست تقسیم سهم‌الارث را طرح نمایید

ابتدا دادخواست اثبات مالکیت ارائه بدهید.

باید نسبت به اراضی موصوف اثبات مالکیت نماید

بااحترام
با مدارک تحریر ترکه نمایید

بادرودوسلام باید درابتدا نسبت به اثبات مالکیت اقدام نمایید تا احراز شما برای کارهای دیگر مقدورباشد.