با این توضیحات و مدرک واتس آپی که بنده دارم، آیا امکان شکایت از املاک وجود دارد؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۱۹۵ #09359196

با سلام. بنده یک واحد اپارتمان نیاز داشتم و برای خرید نزد بنگاه املاک رفتم. ایشان گفتند واحد ۵ سال ساخت که ۴ سال خالی بوده موجود است. (شاهد ندارم) فردا قرار شد معامله کنیم. فروشنده ملک شهرستان بود و بنگاه املاک را وکیل خود قرار داده بود! در قولنامه هم سال ساخت ملک قید نشد. سند و پایان کار هم دست بنگاهی بود تا کارهای سند را انجام دهد. بنده عکسی از سند خواستم و در واتس آپ ایشان عکس پشت و روی سند را ارسال کرد. در توضیحات پشت سند دیدم نوشته شده سال ۱۳۹۰
به ایشان در واتس آپ پیام دادم که مگر نگفتید خانه ۵ سال ساخت است؟
پیام ایشان:
(سند مادر اول صادر میشه بعد از اتمام ساختمان پایان کار صادر میشه بعد سند اصلی)
پیام من:
(اگر خواستم زمانی خانه را بفروشم بگم سال ساخت ۹۵ ؟ )
پیام ایشان:
( ۹۴ )

تا اینکه بنده به آپارتمان رفتم و مشغول تعمیرات شدم و مدیر ساختمان تشریف آوردن و گفت من ۹ سال در طبقه اول زندگی میکنم!!! گفتم مگر ساختمان مال چه سالی است؟ گفت سال ۹۰ ساخت آپارتمان به اتمام رسیده!!!
همه کار هم خودش بود... پول هم به حساب خودش واریز کردم.
و اینکه مثلا اگر شکایت بنده تایید شد ( قصد پس دادن ندارم چون حدود تمام واحد را نوسازی کردم!)
میتوانم از ایشان خسارت بگیرم؟! چقدر؟ آیا ارزش شکایت دارد یا خیر؟!

مشاوره حقوقی قراردادهای خرید و فروش
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

یه نکته مهم استعلام کپی سند قبل ازاینکه شما سندی به اسمتون زده بشه مشخص چند بار نقل انتقال شده یا فردی که سند به اسم اون بود در چه تاریخی زده شده

در خصوص موضوع فوق امکان دریافت خسارت را ندارید و تنها در صورت اثبات شرط خود برای داشتن حداکثر عمر ۵ ساله ساختمان میتوانید اقدام به فسخ نمایید .

راجب خرید خانه اولا مطابق با قراردادی که شما اونو خوندیت امضا کرده اید قابل قبول اگر احساس میکنی کلاهبرداری رخ داد شکایت کنید دلایل شاهدی داشته باشی خوبه و اما راجب کلیات سوال شما به نظر بند اولا قرارداد دو طرفه هست شما قبل از امضای قرارداد میتونستی مدارک ملک استعلام کنی دوم قرارداد قلنامه شما با کد رهیگیری اقدام کنی چند شاهدم با شه خوبه در کل هر سندی میخواهی امضا کنی متن سند بخونید شما با علم آگاهی خودتان قلنامه خوانده امضا کردید از طریق واستاپ خرید که نکردید