آیا میتوانم با توجه به آخرین قرارداد کاری حقوق و مزایا خرداد و تیر ماه را مطالبه کنم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۱۹۸ #09355912

مدت هشت سال در شرکتی با حکم مدیر اداری مشغول به کار بوده ام در سال ۹۹ فروردین و اردیبهشت نیز مشغول به کار بودم که متاسفانه با هیچ یک از پرسنل قرارداد کاری نبسته و حقوق کلیه پرسنل را کاهش دادن و با رفتارهای نامناسب به دنبال استعفای بنده بودن که اینجانب تا اخرین روز اردیبهشت در شرکت حضور داشته و بدون استعفا کتبی محل کار را ترک کردم
سوال بنده اینجاست که با فیش حقوقی حکم کاری و پرینت بانکی ایا میتوانم با توجه به اخرین قرارداد کاری خود که چهار ماهه (سال۹۸) میباشد حقوق و مزایا خرداد و تیر ماه را مطالبه کنم؟ یا نه و ایا مستلزم برگشت به کار میباشد؟

مشاوره حقوقی حقوق و دستمزد
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام
با اثبات رابطه کار بین خود و مجموعه تمامی مطالبات شما قابل پیگیری و وصول خواهد بود

با سلام و احترام
تمامی مدارکی که شما در دست دارید اعم از فیش حقوقی ، سابقه بیمه ، قرارداد قبلی ، واریزی های کارفرما به شما در پرینت های بانکی میتواند جهت ارائه طرح شکایت در اداره کار شهرستان محل سکونت خود موثر باشد و لذا در صورت احراز آنها رای توسط هیئت بدوی صادر و قابل اعتراض برای طرفین میباشد که در شورای حل اختلاف بررسی و مجدد رای صادر میگردد و باز هم قابل اعتراض در دیوان میباشد .
پیروز باشید