دریافت کامل حق وحقوق یکساله چگونه انجام شود؟

پرسیده شده
۲۳ پاسخ ۴۷۷ #09348011

سلام من سال ۹۰ از کارم اخراج شدم، الان میتونم در مورد حق و حقوق از پیمانکار شکایت کنم؟

مشاوره حقوقی حقوق و دستمزد
۲۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در صورتی که مدارک و مستندات داشته باشید با مراجعه به اداره کار میتوانید موضوع را مطرح نمایید

با احترام
بله با تمام مدارک و مستندات به اداره کار جهت مطالبه مراجعه نمایید

سلام و ادب از طریق اداره کار محل درخواست خود را پیگیری کنید.

بادرودوسلام ازطریق اداره کار قابل پیگیری می باشد.

با درود حقوق و مزایای شما کاملا از طریق اداره کار قابل پیگیری و مطالبه است

حقوق مالی قانون کار مشمول مرورزمان نمی شود می توانید دریافت کنید.

با سلام
با مراجعه به اداره کار شکایت کنید