ایا رای صادر شده و قطعی قابل تغییر در دادگاه دیگر میباشد؟

پرسیده شده
۲۱ پاسخ ۳۳۷ #09324329

سلام در دادگاه بدوی ملایر و دادگاه تجدید نظر همدان رای به نفع من صادر شد.بعد درخواست الزام به تنظیم سند کردم ادعا کردن حکم دادگاه و رای های صادره را قبول ندارن و تقاضای رسیدگی مجددا را کردن.

مشاوره حقوقی الزام به تنظیم سند رسمی
۲۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

رای قطعی لازم الاجرا است

سلام پس از رای دادگاه تجدیدنظر رای قطعی است

رای قطعی لازم الاجرا می باشد ..

با سلام
ادعا قابل قبول نیست و موضوع از اعتبار امر مختومه برخوردار است.

سلام
رای در صورت قطعیت لازم الاجرا می باشد البته در شرایطی قابل اعاده دادرسی می باشد.

با سلام، حکم قطعی مگر به دلیلی اعاده دادرسی را مطرح کرده باشند

با سلام

رای قطعی دادگاه تجدیدنظر در هرصورت باید اجرا شود و هیچ مرجع یا فردی نمی تواند مانع از اجرا گردد.