نحوه بازپس گیری اموال که نزد فردی گزاشته ام و پس نمیدهد چگونه است؟

پرسیده شده
۱۴ پاسخ ۴۸۷ #09316940

من به مدت پنج سال برای یک فرد کار میکردم که یک دستگاه به ارزش صد میلیون تومان و یک پایه جرثقیل به ارزش بیست میلیون تومان را بعد از جدا شدن و قطع همکاری به بنده تحویل نداد و بقیه وسایل را هم به صورت ناقص و با هزاران مشکل ازش گرفتم ولی این دو مورد رو پس نمیده .
لازمه بگم هیچ قرارداد و یا دست نوشته ای بین ما نبوده ولی شاهدانی دارم که شهادت بدهند که این دو مورد مذکور متعلق به من و نزد ایشان مانده و تحویل نداده .چه راهی برای الزام ایشون به پس دادن و یا جبران خسارت بنده هست . اگر نشد میتونم وزارت کار شکایت کنم چون بیمه ام رو خودم واریز کردم و مرا و بقیه همکاران رو بیمه نکرده بودند تا به نوعی خسارتم جبران بشه؟ مدرک هم پرینت حسابم که واریزی ایشون هست که مبلغ ثابت ماهیانه نبوده ولی میانگین مشخصی داره و هرچند تا شاهد که لازم باشه دارم .

مشاوره حقوقی خیانت در امانت
۱۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بادرودوسلام مستندو مستدل به شهود شوید.

با احترام شهادت شهود ملاک است

وقت بخیر از شهادت شهود کمک بگیرید...

رد مال بر اساس اظهارات شهود قابل مطالبه است، اما در خصوص حق بیمه ، چنانچه برای مخاطب خود کار کرده اید و ایشان کارفرما بوده اند می توانید از طریق اداره کار محل ، مطالبات خود را خواستار شوید.

با سلام،این مورد را با توجه به شهادت شهود با دادخواست حقوقی استرداد وسایل از دادگاه حقوقی مطالبه کنید ربطی به اداره کار ندارد.

بدوا اظهارنامه و سپس دادخواست استرداد اموال طرح کنید

ابتدااظهارنامه بفرستیدهمانطوری که پیداست ازحرفهای شمااحتمالاخودتان وسایل راجاگذاشتیداگراینطوره بایداستردادوسایل کنید