میشه اونو ملزم به زدن سند به نام خودش و ارایه به بانک جهت برداشتن ضامن من کرد؟

پرسیده شده
۱۵ پاسخ ۳۰۷ #09304364

سلام خسته نباشید پارسال یک واحد آپارتمان را بصورت وکالت فروختم یعنی وکالت به نام خریدار زدم نه سند رسمی آپارتمان وام داشت وضامنش هم یکی از اقوام بنده میباشد بانک قبول نکرد که من ضامنم را بردارم گفت باید سندرسمی به نام خریدار میزدی نه وکالت و من این موضوع را نمی‌دانستم حالا یکسال است خریدار اقساط را پرداخت نمیکند و پیام های مکرر از بانک برای بنده ارسال میشود. میخواستم ببینم تحت چه عنوانی شکایت نمایم و میشه با شکایت او را ملزم به سند زدن به نام خودش کرد ؟چون هنوز سند به نام منه

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۱۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

دادخواست مطالبه تقدیم نمایید .

سلام
اقساظ را پرداخت کرده و دادخواستی به طرفیت ایشان ارائه نمایید.

با سلام
اقساط بانک را پرداخت کنید و دادخواست مطالبه مطرح کنید

با درود بدوا باید اقساط بانک را بپردازید و سپس دادخواست مطالبه مطرح نمایید .

سلام
بله می توانید دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی سند نمایید. این دادخواست مختص خریدار نیست فروشند هم می تواند از آن استفاده کند. بهتر است اقساط را پرداخت نکنید و ضمن دادخواست پرداخت اقساط معوقه را هم بخواهید.

باید اقساط بانک را بپردازید و سپس دادخواست مطالبه مطرح نمایید .

شما بعنوان وام گیرنده مسؤل هستید