جرم ترک انفاق در چه صورت قابل گذشت است؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۵,۵۱۳ #09249593

سلام.
اگر کسی از طریق ترک انفاق متهم و به زندان بیفتد و بعد چند وقت نفقه حقوقی شوهر را به پرداخت نفقه گذشته کند و شوهر ان را یکجا پرداخت کند.
آیا از زندان خارج میشود یا حتما رضایت زن نیاز است؟

مشاوره حقوقی ترک انفاق
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

عرض ادب ازجرایم قابل گذشت بوده وبازضایت شاکی زوج بازداشت نمیشود

حتی باپرداخت مبلغ نفقه،مجازات حبس به جرم ترک انفاق به قوت خودباقی است،مگراینکه زوجه رضایت خودرااعلام نماید.

درود. حتی با پرداخت مبلغ نفقه به زوجه، مجازات زندان به جرم ترک انفاق وجود دارد مگر با اعلام رضایت زوجه.

در صورتی که شاکی خصوصی از شکایت منصرف شود یا رضایت وی حاصل شود.

سلام وقت بخیر
تا زمانی که رضایت زوجه حاصل نشود زندان به قوت خود باقی است .

سلام
جهت ازادی از حتما باید زوجه اقدام به اعلام رضایت نماید

با سلام ووقت بخیر
درصورت عدم رضایت زوجه باید بازداشت انجام میشود حتی با پرداخت مبلغ نفقه . و درصورت رضایت بازداشت نمیشود /