با این ۲ بار زدن برا طلاق میتونم اقدام کنم؟

پرسیده شده
۱۸ پاسخ ۳۹۸ #09241654

سلام شوهرم و برادر شوهرم منو کنار دادگاه خانواده در حضور خیلی ها کتک زدن و منو تهدید ب مرگ کردن
اونجا دوربین هم بود و چند نفر هم شماره هاشونو دادن ک حاضرن شهادت بدن ک این دو نفر منو زدن
فردی کنارم بود وکیلم بود برا نفقه ایشون رو هم شوهرم تهدید کرد و ایشون شنید ک شوهرم و برادر شوهرم منو تهدید ب مرگ کردن
الانم پام موی کرده و آتل بستن و از پام عکس گرفتن و از سرمم عکس گرفتن ک گفتن خوبه
سوال
میخوام بدونم الان ک من از این دو نفر شکایت کنم دستگیر میشن ؟
سوال
شوهرم دفعه دوم داره منو میزنه و دفعه قبل تو خونه پدر و مادرم منو زد ک برگه پزشکی قانونی دارم و شکایت هم کردم ک داره پرونده پیش میره
میخوام بدونم با این ۲ بار زدن من ک پزشکی قانونی و شاهد دارم میتونم برا تمکین بگم ک امنیت جانی ندارم و نمیتونم برم توخونه با این آقا و این آقا میخواد منو بکشه ؟؟؟؟
سوال
کلا ضرب و شتم باید چجوری باشه که بتونم طلاق بگیرم؟؟؟
برا تهدیدی ک منو کرده و وکیلم شنید و شاهده چون نزدیکم بود
شکایت کنم شوهرم و برادرشوهرم رو چکار میکنن ؟؟؟؟
سوال
از طریق کانون وکلا میتونم پیگیری کنم ک شوهرم ک وکیل منو تهدید ب مرگ کرده و منو زده ک بتونم اذیتش کنم یا معلقش کنن و نزارن وکالت کنه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
خیلی ممنونم
ممنون میشم ک جواب بدین واقعا ممنون
خسته نباشین

مشاوره حقوقی طلاق از طرف زن
۱۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام و احترام..شکایت کیفری در دادسرا مبنی بر ضرب و شتم عمدی،هتاکی و فحاشی،تهدید به مرگ،سلب آسایش و امنیت و آبروریزی در ملا عام با توجه به اینکه ادله کافی برای اثبات ادعا دارید مطرح کنید و قطعا از طرف مقام محترم قضایی قرار جلب به دارسی و بازداشت موقت و وثیقه صادر میگردد..در مورد سوال بعدیتون لازم به ذکراست که اثبات تکرار جرم ضرب و شتم و تهدیدات متنوع از طرف همسرتون و تبعا اثبات عدم امنیت جانی در منزل زوج در مورد تمکین عام و خاص شما منوط و مستلزم این میباشد که در هر مورد از ارتکاب جرم توسط همسرتون دستور قضایی اخذ نموده باشید یا اگر به دلیل حفظ آبرو و حفظ تداوم زندگی اقدام نکرده اید صورتجلسه کلانتری یا گزارش پزشکی قانونی داشته و پیوست پرونده خاننواده مربوط به عدم تمکین بنمایید..پیشنهاد میشود که از طریق کانون وکلا اقدام ننمایید تا اطاله دادرسی صورت نگیرد..اقتضای کاری وکلا همین بوده و وکیل میتواند هتاکی و فحاشی و توهین صورت گرفته علیه خودرا پیوست پرونده بنماید..با تشکر از حسن توجه شما🌹

با اثبات عسرو حرج میتوانید مبادرت به طلاق کنید.

سلام.طلاق به درخواست زن منوط به اثبات عسروحرج زوجه است ...

با درود در صورتیکه بتوانید ضرب و جرح و عسرو حرج خود را اثبات نمایید میتوانید مبادرت به طلاق کنید.

سلام وقت بخیر
در صورتیکه بتوانید ضرب و جرح و عسرو حرج خود را اثبات نمایید میتوانید مبادرت به طلاق کنید.

باسلام
عسروحرج خود را می‌توانید از طریق شهادت شهود اثبات نمایید
برای ضرب و جرح نیز ایشان قابل دستگیری و حبس میباشند

سلام می توانید برای اثباات مراتب عسر و حرج به شهادت شهود استناد نمایید