پارکینگ را به کارگاه خیاطی تبدیل کرده، آیا اجازه این کار را دارند؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۱,۴۵۱ #09211843

سلام خسته نباشید.
مالک طبقات اول و دوم که پارکینگ های آپارتمان متعلق به ایشان است، پارکینگ را به کارگاه خیاطی تبدیل کرده است. آیا اجازه این کار را داردند؟ و بنده برای شکایت چه مراحلی را باید طی کنم؟
بنده مالک طبقه سوم هستم و آپارتمان ۴ طبقه تک واحدی میباشد.

مشاوره حقوقی ملکی
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود خیر حق چنین کاری را ندارد می‌توان طرح دعوا کرد

سلام
خیر
ایشان نمی‌توانند استفاده غیر پارکینگ از آن بنمایند
و چنانچه مزاحمتی برای شما ایجاد می شود می توانید:
با مراجعه به شهرداری مربوطه موضوع تغییر کاربری را گزارش کنید تا رسیدگی شود
و نیز می توانید به اتحادیه صنف مربوطه مراجعه و فعالیت بدون کسب یا فعالیت در محل غیر مجاز را گزارش کنید تا رسیدگی شود

سلام خیر چنین امری غی قانونی بوده و قابل پیگیری است و از طریق شهرداری امکان پیگیری دارید

با سلام و احترام
جهت تغییر کاربری باید از طریق شهرداری اقدام کنید
و جهت رفع مزاحمت اظهار نامه ای از طریق دفاتر خدمات الکترونیک قضایی به مخاطبان خود ارسال کنید مبنی بر رفع مزاحمت اگر مفید نبود دادخواست الزام خوانده به رفع مزاحمت دهید

پارکینگ ممکن است اختصاصی باشد یا مشاع . در پارکینگ مشاع هیچ یک از مالکین به تنهایی و بدون رضایت و جلب موافقت سایرین، حق تغییر در آن مال مشترک را نداشته و هیچ یک هم نمی توانند سهم مشخصی از ان را برای خود جدا کنند.

با سلام _ در صورت عدم تغییر کاربری پارکینگ به خدماتی، مجوزی برای خیاطی در محل مزبور ندارند. اگر مزاحم تصرفات شما در محل سکونتتان هستند می‌توانید شکایت با موضوع مزاحمت ملکی مطرح فرمایید.

بایدموضوع را از طریق شهرداری پیگیری نمایید.