حکم اثبات مالکیت صادر میشه؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۲۱۵ #09204906

با سلام دادخواست اثبات مالکیت و خلع ید و قلع بنا برای زمین مسکونی فاقد سند دادم ایا پس از بررسی وقتی مالکیت من برای قاضی محرز شد به سایر خواسته هم رسیدگی می کند و حکم کلی صادر می کند یا حکم اثبات مالکیت ر میکند و پس از قطعی شدن به سایر خواسته رسیدگی کند و جداگانه حکم میدهد تشکر

مشاوره حقوقی ملکی
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

مقدمه مقتضی در دعوای خلع ید اثبات مالکیت شماست و اگر بدوا مالکیت شما احراز نشود در نتیجه خلع ید هم منتفی خواهد بود.

باسلام. بدوا به اثبات مالکیت رسیدگی میشه.بلحاظ نداشتن سندرسمی خلع ید وقلع وقمع رد میشه. باید بعداز اثبات مالکیت؛ رفع تصرف عدوانی بدین.

اول به اثبات مالکیت رسیدگی میشه در صورت اثبات مالکیت به سایر خواسته ای فوق الذکر شما هم رسیدگی میشه

باسلام
ابتدا به درخواست شما مبنی بر اثبات مالکیت رسیدگی میشود درصورت اثبات مالکیت به سایر خواسته های شما که خلع ید وقلع بناهست رسیدگی میشود.

با سلام
ابتدا باید به اثبات مالکیت رسیدگی شود و مالکیت شما به رسمیت شناخته بشود سپس به سایر دعاوی ملکی شما رسیدگی بشود

سلام و درود
در ابتدا باید مالکیت شما بر اساس مستندات شما ، نظریه های کارشناسی ، استعلام از اداره ثبت محل سکونت و غیره اثبات گردد

با سلام ابتدا باید اثبات مالکیت شما محرز گردد