ایا میتونم حکم توقیف ماشینش رو برای بدهی که داره بگیرم؟

پرسیده شده
۲۱ پاسخ ۲۷۸ #09189313

با سلام من شغلم لوازم یدکی اتومبیل هستش حدود دو سال قبل به یه مشتری لوازم دادم به مبلغ ۱۰۸۰۰۰۰۰ ریال هر چی با ایشون تماس میگیرم و پیام میزنم متاسفانه نسبت به پرداخت بدهی خودش اقدامی انجام نمیده میخوام فاکتور لوازمی که از من برده رو به قیمت روز نوشته و از ایشون برای پرداخت نکردن طلبش شکایت کنم ایا میتونم حکم توقیف ماشینش رو برای بدهی که داره بگیرم اگه امکانش هست لطفا بنده رو راهنمایی کنین چطوری اینکارو انجام بدم

مشاوره حقوقی وصول مطالبات
۲۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
بله میتوانید ضمن اقامه دعوا یا قبل از آن از طریق دفاتر خدمات قضایی از دادگاه تقاضای تامین خواسته نمایید

تقاضای صدور قرار تامین خواسته بدهید.

بله میتوانید ضمن طرح دعوای مطالبه وجه درخواست تامین خواسته بدهید و ماشین ایشان را توقیف کنید در نهایت بستگی به دادگاه دارد

درود ،
چنانچه مدارک مستندی جهت مطالبه دارید میتوانید دادخواست مطالبه داده و توامان با دادخواست تامین خواسته گرفته و توقیف خودرو و اموال متعلق به آن را انجام دهید.

بله امکان توقیف خودرو بشرطی ک مشمول مستثنیات دین نباشد وجود دارد و می‌توان با تامین خواسته توقیف آنرا درخواست نمود

سلام امکان اقامه وجه اصلی را دارید اما در صورت سند سازی ممکن است به مجازات جعل محکوم شوید
ضمنا امکان توقیف خودرو را ازطریق درخواست تامین خواسته دارید

خودرو را می توان به عنوان طلب توقیف نمود . بهتر است همراه دادخواست مطالبه تقاضای تامین خواسته بنمایید.