ابلاغیه مذکور چه معنایی دارد؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۴۴۱ #09145553

۱-پرونده منتظر اجرای دستور قاضی است
۲-پرونده کلاسه ---------------------ردیف فرعی ۵ با علت طرح اجرای حکم نسبت به اتهامات استفاده از اسناد / اوراق رسمی مجعول / مزور و جعل و کلاهبرداری در دادسرای عمومی و انقلاب شهرستان کلاردشت به تاریخ ۱۴۰۰/۱۲/۱۵ ثبت گردید و با شماره بایگانی ---------------به شعبه اجرای احکام کیفری دادسرای عمومی و انقلاب شهرستان کلاردشت ارجاع شد معنیش؟

مشاوره حقوقی کیفری
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام پرونده به دادسرا ارجاع داده شده است

بادرودوسلام پرونده به اجرای احکام ارسال شده.

وقت بخیر درنوبت اجرای احکام است.

با احترام پرونده به اجرای احکام منتقل شده است.

سلام پرونده برای اجرا در و اجرای احکام ثبت گردیده و منتظر دستور و نوبت برای اجراست

با سلام مراحل ثبت پرونده رو بیان میکنه و ارجاع به دادسرا اجرای احکام جهت گرفتن دستور

باسلام پرونده جهت مراحل اجرای حکم به اجرای احکام ارجاع شده است به شما ابلاغ میشود البته میتونیدتقاضای اجرای حکم رو تقدیم اجرای احکام کنید