برداشت وجه توسط همسرم بدون اطلاع بنده؛ چگونه قابل پیگیری است؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۲۵۷ #09108499

بنده در سال ۹۲ الی ۹۵ به دلیل اینکه ضامن یکی از دوستان شده بودم حساب بنده مسدود شد مجبور شدم واسه مغازه ام کارتخوان به نام خانمم بگیرم ایشان طی این مدت حسابدار بنده بوده الان متوجه ‌‌شدم که بدون اطلاع من به حساب شخصی خودشون پول واریز کردن. و در حال حاضر داریم از هم. جدا میشیم چگونه میتونم در این خصوص اقدام کنم

مشاوره حقوقی جرایم اینترنتی
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اگر برداشت همسر شما از حساب خودش باشد جرمی متصور نیست مگر اینکه در قرارداد کاری اون حساب به نام حساب مشترک شما یا کاری محسوب گردد که اون موقع می توانید دادخواست مطالبه وجه نمایید

با سلام، دادخواست مطالبه وجه مطرح کنید

شما عنوان کرده اید که کارتخوان را بنام همسرتان دریافت نموده اید پس اگر از حساب کارتخوانی که بنامش بوده به هر حساب دیگری واریزی داشته باشد متهم نخواهد بود مگر اینکه از حساب شخصی شما بدون مجوز گردشی داشته که پیگرد قضایی را بدنبال دارد.

دادخواست مطالبه وجه مطرح نمایید.

دادخواست مطالبه وجه بدهید.

میتونید دادخواست مطالبه وجه بدید

سلام
با دریافت پرینت میتوانید دادخواست مطالبه وجه مطرح نمایید و همچنین شکایت کلاهبرداری