باطل شدن حکم تمکین چگونه است؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۳,۶۸۴ #09106434

باسلام بنده حکم عدم تمکین همسرم را گرفته ام حکم در دادگاه تجدید نظر نیز قطعی شد. بعد از یکسال از گذشت حکم الکی پول اجاره میدادم همسرم هم که نیامد بعد منزلی که داشتم را به روستایمان منتقل کردم حالا دادگاه گفته منزل روستا در شان زوجه نیست و منزل باید در شهر باشد. زوجه هم از همین صورتجلسه استفاده کرده و شکایت کیفری بابت نفقه را مطرح نموده. البته من در کمتر از یک هفته بعد از این صورتجلسه خانه ای را در شهر تهیه کردم. سوال این است مگر مرد تعیین نمیکند که کجا زندگی باید کرد. پس چرا دادگاه اینصورت جلسه را تنظیم کرده؟
الان با این اوصاف ایا حکم تمکین من باطل شده است؟
۲/ ایا بابت شکایت نفقه محکوم میشوم؟
متشکر

مشاوره حقوقی الزام به تمکین
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام زمانی که شما حکم عدم تمکین را گرفتید در شهر زندگی می کردید و منزلی در شان وی تهیه کرده بودید که دادگاه حکم الزام به تمکین وی را صادر کرده بوده . اگر همسرتان حاضر به تمکین شده است زمانی که شما منزلی در روستا تهیه کرده بودید در شان خود نمی دانسته و می تواند جهت نفقه اقدام کند . درسته تعیین محل زندگی با زوج می باشد ولی شان زوجه هم قانون در نظر گرفته است.از زمانی که ایشان حاضر به تمکین می شوند و برای دادگاه محرز شود حکم عدم تمکین باطل می شود و نفقه بر وی واجب می شود.

بایددر دادگاهی که شکایت ترک انافق شده است ، حکم عدم تمکین ایشان را ارائه دهید که اثبات شود ایشان ناشزه بوده و نفقه تعلق نمی گرفته است