اگر درخواست تمکین کند رای پرداخت نفقه معوقه به بنده قابل اجراست؟

پرسیده شده
۱۱ پاسخ ۲۲۴ #09097463

شش سال پیش هسرم یعنی زوج در خواست طلاق داده و اموالش رو منتقل کرد و مدعی شد معسر و درخواست اعسار کرد و در برگه دادخواست مدعی شد که دلیل طلاق عدم تمکین بنده س و این مدت نفقه ای پرداخت نکرده
بعد از شش سال و رجوع به شعبه های مختلف بدوی تجدید نظر و دیوان
رای نهایی:
موظف به پرداخت مهریه یکجا و نفقه معوقه تا اجرای صیغه طلاق و نفقه دواران عده شده
حالا ادعای پشیمانی دارد
ایا میتواند درخواست تمکین کند
ایا میتونم شرط تمکین رو مطالبه نفقه معوقه و نفقه جاری و پرداخت مهریه قرار بدم

مشاوره حقوقی نفقه
۱۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود اگر طلاق واقع شده باشد تمکین بی معناست

بادرودوسلام زمانی که طلاق محقق شده تمکین و نفقه معنی ندارد.

سلام . اگر طلاق گرفتید که دیگه طرح دعوی تمکین از طرف همسر تون امکان نداره .
اگر طلاق نگرفتید ؛ از تاریخ قطعیت رای تمکین جدید و تازه مطرح شده ، چنانچه تمکین محکوم شوید و اجراش نکنید ناشزه محسوب و نفقه ندارید
اما در متن سوال با توجه به اینکه گفتید نفقه ایام عده ، یعنی اینکه حکم طلاق صادر شده و چون ۳ ماه فرصت دارید نسبت به ثبت حکم در دفترخانه طلاق اقدام کنید که حکم باطل و بی اثر نشه
مهریه و نفقه تون هم سرجاشه

در صورت طلاق تمکین معنایی ندارد

اگر طلاق ثبت نشده باشد، بله میتواند.

مشروط کردن تمکین به دریافت مهریه جایگاه قانونی ندارد .

وقتی طلاق واقع شده تمکین و نفقه بی معناست