مدت زمان شکایت از دندانپزشک چه وقت است؟

پرسیده شده
۱۸ پاسخ ۳۶۹ #09078082

با سلام و احترام
بنده سال ۹۳ به دندانپزشک مراجعه کردم و ۲تا دندان شیری که تا ۲۰ سالگی نیافتاده بود رو کشیدم ، و طول درمان ایشون دندونهای منو روکش کردن و من اطلاع زیادی از کارهای دندانپزشکی نداشتم الان متوجه شدم ایشون ۴ تا دندون سالم من رو هم کامل تراشیدن و از بین بردن ... که روکش انجام بدن به نسبت ۹۳ هم هزینه بالایی پرداخت کردم آیا الان با گذشت ۷سال بنده میتونم شکایت کنم؟؟؟

مشاوره حقوقی جرایم پزشکی
۱۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بادرودوسلام برای مطالبه دیه و خسارات دادخواست تقدیم و تنظیم نمایید.ازطریق دفاترخدمات الکترونیک قضایی ثبت نمایید.

درود بر شما
می توانید برای مطالبه دیه و خسارات دادخواست حقوقی بدهید.

بنام خدا،برای مطالبه دیه و خسارات دادخواست دهید.

با سلام
دادخواست حقوقی دهید.
با احترام حاجی زاده

جهت مطالبه دیه و خسارت میتوانید اقدام‌ کنید

شما مشمول مرور زمان شکایت شده اید یعنی شکایت کیفری نمیتوانید ولی دادخواست حقوقی و مطالبه دیه را می‌توان انجام داد.

برای مطالبه دیه دادخواست بدهید .