عدم حضور شاکی در جلسه دادگاه چه خواهد بود؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۸۲۴ #09069776

باسلام وخسته نباشید
اینجانب به علت اشتباه در زمان دادگاه خود در مورد اعسار متهم پرونده خود در جلسه دادگاه حاضر نشده ام .
نتیجه چه خواهد شد؟ باتشکر از شما

مشاوره حقوقی کیفری
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اگر شما به عنوان ،خواهان پرونده باشید به احتمال زیاد به دلیل عدم حضور در جلسه دادگاه و ضرورت اخذ توضیح از شما و همچنین معرفی شهود ، دادخواست رد خواهد شد و باید مجدد دادخواست مطرح بنمایید.

اگر بدون عذر موجه قانونی در جلسه اعسار خود شرکت نکنید(دلیل عدم امکان حضور خوذ را قبل از جلسه دادگاه باید باطلاع قاضی برسانید و در صورت عدم موافقت باید در دادگاه حاضر شوید) و به تبع آن شهود اعسار نیز شرکت نکنند، اعسار شما رد خواهد شد.
اگر شاکی یا خواهان پرونده اصلی باشید و جلسه اعسار برای متهم یا خوانده پرونده اصلی باشد، چنانچه شما بهر دلیل در جلسه دادگاه شرکت نکنید ولی طرف شما بهمراه شهود خود در جلسه حاضر و از اعسار خود دفاع نماید، اگر مدارک و مستنداتش کامل و بی نقص باشد، معمولا حکم بر پذیرش اعسار صادر میگردد.

با سلام
حکم دادگاه بدوی که صادر شود و فرجه قانونی برای اعتراض به شما داده خواهد شد که میتوانید در این فرجه قانونی اقدام به اعتراض نمایید .
موفق باشید

سلام
حضور شما در جلسه رسیدگی ضرورت نداشته

در مورد رسیدگی به اعسار طرف مقابل ، عدم حضور شما تاثیری در تشکیل جلسه و اتخاذ تصمیم نخواهد داشت .

با سلام نتیجه براساس اظهارات و یا لایحه ایشان مبنی بر اعسار توسط دادگاه تعیین میشود و شما با عدم حضور فرصت اظهارات در مورد عدم اعسار ایشان را از دست دادید و این نیز در صورت صدور حکم قابل تجدیدنظر در مهلت قانونی است