آیا درست است که مهریه زندان ندارد؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۳۳۰ #09060349

سلام
من ۳ ساله عقدم ،مهریه ام ۱۰۰ میلیون پول هستش و به اجرا گذاشتمش ولی همسرم میگه مهریه دیگه زندان نداره یهقرونم بهت نمی دم چه کار کنم؟
قصد طلاق هم ندارم ایشون خیلی اذیتم می کنند.

مشاوره حقوقی مهریه
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام در خصوص اصل مهریه با توجه به بخشنامه رییس قوه قضاییه حکم جلب صادر نمی گردد ولی چنانچه شما دادخواست مطالبه مهریه مطرح نمایید و سپس زوج اقدام به طرح دادخواست اعسار و تقسیط آن را نماید و اقساط آن را پرداخت ننمایدنسبت به اقساط پرداخت نشده برگ جلب صادر می‌شود

اقساط راپرداخت نکند ، زندان دارد

همسرتون اشتباه متوجه شده . اگر مهریه تقسیط شود و اقساط راپرداخت کند ، زندان دارد .

سلام مطابق بخش نامه اخیر رییس قوه ، حکم جلب برای مهریه صادر نمی شود . اما اگر مالی از زوج پیدا شود قابل توقیف است .

از طریق دادگاه دادخواست مطالبه مهریه بدهید و اگر پرداخت نشود میتوانید ایشان را جلب کنید.

چنین چیزی نیست و مهریه در صورت عدم پرداخت زندان دارد ، فقط قوانین تغییراتی نموده است که محکوم علیه بتواند اقساطی بپردازد .