آیا در صورت حاضر نشدن اینجانب در جلسه بعدی پرونده با دادگاه ارجاع میشود یا رای غیابی صادر میگردد؟

پرسیده شده
۱۹ پاسخ ۲۳۹ #09050961

با سلام و درود و خسته نباشید،
همسرم چند ماه پیش منزل را ترک کردند و تقاضای استرداد جهیزیه کردند، به مبلغ یک میلیارد تومان بدون سیاهه و فاکتور فقط با استشهاد اقوام نزدیک خودش و این پرونده ارجاع شد به شورای حل اختلاف در شهرستان پدر بزرگش با اینکه خودش در شهر رشت زندگی میکند
ابلاغیه جلسه رسیدگی طرح صلح و سازش دریافت کردم
جلسه اول حاضر نشدم، جلسه دوم به بنده ابلاغ شده است
با توجه به داشتن دلایل و مدارک معتبر، ایرادهای زیادی به این دادخواست وارد می باشد، و میخواهم مدارکم را در دادگاه صالح، تقدیم کنم،
با تشکر.

مشاوره حقوقی استرداد جهیزیه
۱۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در جلسه رسیدگی حضور یابید ....

با سلام
استرداد جهیزیه در صلاحیت شورای حل اختلاف است ولو بالای بیست تومان تقویم گردد، اصلاح می کنم.

بهتر است حضور یابید یا لایحه ای از طریق دفاتر خدمات الکترونیک قضایی ارسال کنید

با سلام.در جلسه رسیدگی حاضر شده و دفاعیات خود را مطرح بنمایید.

سلام .شما می توانید در جلسه مقرر حاضر ودفاع نمایید یا توسط دفاتر خدمات قضایی اقدام به ارسال لایحه دفاعیه نمایید یا وکیل بگیرید

با سلام در جلسه رسیدگی حاضر شوید

با درود بهتر است حضورا یافته و دفاعیات خود را ارائه نمایید.