اقدام غیر بهداشتی انجام می دهند، میشود در شکایت مزاحمت به ماده اقدام غیر بهداشتی ایشان استناد یا گزارش داد؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۳۲۲ #09042325

باسلام
پدرم شکایت کرده برای مزاحمت از طریق پخت نان غیر مجاز در خانه که مشتری ایشان به درب خانه ما می ایند همچنین ماشین که برای آنها ارد دولتی می اورد راه کوچه ما را مسدود و رفت امد را مختل می نماید حالا شکایت به شورای حل اختلاف رفته
۱ نیاز به شاهد هست؟ اگر شاهد نباشد چه می شود؟ افراد خانواده ما میتوانند شاهدی بدهند؟
۲ ایشان اقدام غیر بهداشتی انجام می دهند میشود در شکایت مزاحمت به ماده اقدام غیر بهداشتی ایشان استناد یا گزارش داد؟ زیرا ایشان یکبار توسط داداستانی جریمه ولی به اقدام غیر قانونی خود ادامه می دهند
۳ایشان با کلک ارد دولتی تهیه می کنند و به پخت نان اقدام می کنند این را میشود در شورای حل اختلاف نوشت؟

مشاوره حقوقی مزاحمت
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بسمه تعالی . با بازرسی اداره بهداشت تماس بگیرید تا فورا تمامی موارد رسیدگی و در صورت عیر بهداشتی بودن تعطیل خواهد شد . لازم بذکر است پخت نان در منزل بلااشکال بوده و میتواند مصرف شخصی داشته باشد کما اینکه در بسیاری از شهرها و روستاها در حال انجام و مورد تشویق دولت نیز میباشد و بر مورد تهیه آرد با گزارش تلفنی به تعزیرات و بازرسی اداره بازرگانی همچنان فورا قابل رسیدگی ست.
نهایت امر . از نظر قوانین مرتبط با شما، فقط از جهت مزاحمت قابل رسیدگی خواهد بود

سلام
در ارتباط با اشتغال به این شغل ،ضوابط و اصول مشخصی توسط اتحادیه مقرر گردیده است که در صورتی که خارج از این عرف و اصول اقدامی صورت گیرد قابل پیگیری و شکایت می باشد
شهادت خانواده شما دارای اعتبار می‌باشد و به عنوان اماره ای جهت علم قاضی به شما کمک خواهد کرد .
در خصوص دریافت آرد دولتی نیز می توانید از طریق اتحادیه و یا تعزیرات موضوع را پیگیری نمایید.

با سلام
اولا ایجاد نانوایی وپخت نان دارای اصول وضوابطی می باشد که از طریق اتحادیه نانوایان اعلام می گردد
ثانیا پخت نان ان هم در منزل ایراد قانونی داشته واز طریق اتحادیه مذکور قابل پیگیری است
ثالثا ارائه سهمیه ارد دولتی از مصادیق بارز توزیع خارج از شبکه تلقی وقابل شکایت در تعزیرات حکومتی می باشد
شهادت شهود نیز موثر است