آیا در شهر دیگر می توان سند را انتقال داد؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۸,۸۳۷ #09034203

یک ملک در یزد دارم که سند دفترچه ایی دارد. ساکن تهران هستم. می خواهم ملک را به نام برادرم کنم (صلح قطعی). آیا می توانم در تهران به یکی از دفترخانه ها مراجعه کنم و انتقال را انجام دهم؟ یا اینکه بایستی حتما به دفترخانه در یزد مراجعه کنم؟

مشاوره حقوقی الزام به تنظیم سند رسمی
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام و وقت بخیر شما میتوانید در هر شهری اقدام به انتقال وکالت و سند در دفاتراسناد رسمی نمایید .

ممنوعین قانونی ندارد.

برای انتقال سند ابتدا باید سند دفترچه ای را از طریق یکی از دفاتر اسناد رسمی تعویض کرده و به سند تک برگ تبدیل نمایید ولی معمولا دفاتر اسناد رسمی تهران تعویض اسناد مالکیت مربوط به املاک شهرهای دیگر را موکول به اقدام از طریق یکی از دفاتر همان شهر کرده و از پذیرش سندهای مذکور خودداری میکنند .
به هرحال اگر به هر نحو موضوع تبدیل سند مرتفع گردد برای انتقال سند در تهران مانعی وجود ندارد .

سلام بله امکان پذیر است

انتقال سند در تمام دفاتر اسناد ممکن است و مشکلی ندارد . لزوما نباید در محل وقوع ملک بعمل آید .

بله منع قانونی ندارد