باید از اول همه چی تقسیم بشه و تقسیم ما اعتبار نداره؟

پرسیده شده
۱۴ پاسخ ۲۹۵ #09014995

سلام وقت بخیر ما دوتا برادر و یه خواهر هستیم و مقداری زمین کشاورزی و مسکونی داشتیم که بعد فوت پدر و مادر من و داداشم تقسیم کردیم بین خودمون و یه برگه هم نوشتیم و دو نفر امضا کردن و خواهرم ادعایی نداشتن و امضا نکردن ولی الان مدعی شدن و سهمشون رو میخوان، سوال من اینه آیا برگه ای که ما نوشتیم اعتبار داره و خواهرم باید جداگانه از هر کدوم ما شکایت کنه که رو املاکی که تصرف کردیم سهمشون رو بدیم؟

مشاوره حقوقی انحصاروراثت
۱۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام خواهر شما به نسبت سهمش شریک است

با سلام
تقسیم نامه ای که به امضاء و رضایت کلیه وراث نباشد هیچگونه اعتبار قانونی ندارد که قابل استناد و بطلان باشد.لذا هر یک از سه ورثه می توانند از مرجع صالح تقاضای تقسیم ارث و مطالبه سهم الارث خود را بکند یا مجددا با توافق هر سه وارث تقسیم نامه ای جدید به نسبت قانونی از کلیه اموال تهیه شود.

با سلام وقت بخیر
تقسیم نامه فاقد اعتبار باید تمام وراث توافق و امضا کنند
بدلیل عدم توافق خواهر تان میتواند از دادگاه تقاضای بطلان تقسیم و درخواست تقسیم ترکه و مطالبه سهم الارث طبق قانون

درود
تقسیم نامه چون امضای تمام وراث را ندارد معتبر نیست.

تقسیم نامه توافقی وقتی معتبر است که با امضای و رضایت تمام وراث باشدو رضایت باید با امضای ایشان مشخص شود در غیر این صورت معتبر نیست.

با درود چون خواهر امضاء نکرده می‌تواند سهم الارث خویش را مطالبه نماید.

سلام، تقسیم نامه در صورتی معتبر است که توسط تمامی وراث تنظیم و امضا شود.