اگر ایشان به علت فحاشی از من شکایت کند،چه مجازاتی در پی خواهد داشت؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۵۶۰ #09011407

با سلام

عمو و پسر عمو با پدرم کتک کاری کردن که بعد از فهمیدن این مسئله بنده چندین بار تماس گرفتم خودشون جواب ندادن و با عصبانیت کامل فحش های رکیک و ناموسی برای مادرشون فرستادم.

میخواستم بپرسم که اگه ایشان شکایت کنند جرمش چیست؟

مشاوره حقوقی توهین و فحاشی
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

مجازات شلاق و حبس دارد.

سلام . ارسال پیام اماره ای است که می تواند قاضی را به علم برساند . در نتیجه اگر الفاظی که ارسال کرده اید واجد عنوان قذف نباشد توهین یا افترا محسوب و مجازات دارد .

در صورت اثبات شلاق و حبس دارد .

با سلام
مجازات جرم توهین به افراد از قبیل فحاشی و استعمال الفاظ رکیک، چنانچه موجب حد قذف نباشد، شلاق تا ۷۴ ضربه یا پنجاه هزار تا یک میلیون ریال جزای نقدی خواهد بود
همچنین کسی که به قصد نسبت دادن زنا یا لواط به دیگری، الفاظی غیر از زنا یا لواط به کار ببرد که صریح در انتساب زنا یا لواط به افرادی از قبیل همسر، پدر، مادر، خواهر یا برادر مخاطب باشد، نسبت به کسی که زنا یا لواط را به او نسبت داده است، محکوم به حد قذف و درباره مخاطب اگر به علت این انتساب اذیت شده باشد، به مجازات توهین محکوم میگردد.
حد قذف ۸۰ ضربه شلاق است.

با سلام
تحت عنوان قذف و توهین قابل پیگیری خواهید بود
و مجازات آن شلاق و حبس است