بعداز عقد متوجه شدیم داماد فرزندخوانده می باشد می توانیم در این مورد شکایت کنیم؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۷۲۷ #08996099

سلام خواهرم با فردی عقد کرده که ما پس از عقد متوجه شدیم ایشان فرزند این خانواده نیست در مورد این موضوع میشه شکایت کرد وحکم به چه صورت میباشد؟

مشاوره حقوقی فرزند خواندگی
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

تدلیس در نکاح رخ نداده است.

با درود تدلیس در نکاح واقع نشده است

باسلام محضر شما بزرگوار
عنایت داشته باشید می توانید تحت عنوان تدلیس هم شکایت کنید .

سلام و عرض ادب
قاعدتا عقد بر مبنای خانواده واقع نشده است که با این مسله قابل فسخ باشد. مگر اینکه شخصیت خانواده وصف اساسی وقوع این ازدواج بوده باشد.

شکایت کنید ، شکایت شما رد میشود . وموضوع ازشمول تدلیس و فریب درازدواج خارج است

با سلام این امر تدلیس تلقی نمیشود و بابت این موضوع نمیشود شکایت تدلیس مطرح کرد چون عقد متبانیا بر اساس نسب منعقد نشده است.

می شود تحت عنوان تدلیس هم شکایت کرد و هم عقد رافسخ کرد.تدلیس عبارت از عملیاتی است که زن یا مرد یا شخص ثالثی انجام داده و موجب فریب در امر ازدواج شود که طبق قانون جرم محسوب شده و فریب دهنده به مجازات خواهد رسید. این حق فسخ فوری است و باید بعد از اطلاع اقدام به فسخ شود .