آیا من سو پیشینه دارشده ام و برایم دردسر خواهد شد؟

پرسیده شده
۱۸ پاسخ ۲۶۴ #08995775

با سلام خدمت وکلای محترم
اینجانب دوساله پیش با یک نفر دعوایم شد و طرف رفت ازم شکایت کرد و بخاطر سند حدود یک هفته به زندان افتادم در زندان با عنوان اتهام ضرب جرح عمدی از من عکس برداری انگشت نگاری شد ولی بعد ار آن حدود یکسال بعد شاکی آمد و رضایت داد و برایم قرار موقوفی تعقیب صادرشد.حال میخواستم راهنمایی بفرمایید که آیا سابقه دار شده ام پس چرا در سیستم عکس و اثر انگشت من باید موجود باشد و حذف نمیشود؟؟ آیا برآیم دردسر میشود چون اضطراب خیلی دارم؟؟

مشاوره حقوقی کیفری
۱۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

چنانچه موجب محکومیت قطعی نشده سوپیشینه ای در کار نخواهد بود نگران نباشید

سلام
سوء پیشینه موثر محسوب نمی شود.

درود بر شما ،دوست گرامی مستحضر باشید که سوپیشینه موثر برای شما محسوب نخواهد شد.

سوپیشینه موثر محسوب نمی شود.

بادرودوسلام سوپیشینه موثر نمی باشدوفاقد اثر می باشد.

با درود سوپیشینه موثر نیست

با سلام در سیستم ثبت خواهد شد ولی در سوپیشینه درج نمیشود