دو سهم از پارکینگ رو دارم، میتوانم تبدیل به مغازه اش کنم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۵۴ #08931696

ما یک زمینی رو قرار بود ۴ نفری بخریم یه نفر کنسل شد و ۳ نفری خریدیم اما یه نفر از خریدارا ادعا کردم چون اول ۴ نفری قرار گذاشتیم من هزینه یک چهارم از کل هزینه هارو میدم و من ۲ سهم از ۴ سهم رو اعم از فندانسیون و پارکینگ و پله و همه چیز رو متقبل شدم و الان دو سهم از پارکینگ رو دارم بنا به هزینه ای که کردم والان میخوام یه سهم از دوهمم رو واسه خانمم یه مغازه خیاطی بزنم و یه سهم از پارکینگ رو داشته باشم واسه یه ماشین و حالا این آقا ادعا کردم که پارکینگ مشاع هستش و سر و صدا که شما حق چنین کاری رو ندارین میخوام بدونم میتونم یه سهمم رو مغازه کنم یا نه ممنون؟؟

مشاوره حقوقی ملکی
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اگر موضوع پارکینگ و پایان کار هم به این مهم اشعار نمایید و در سند شما نیز امده باشد با رعایت قوانین شهرداری می توانید این اقدام را انجام دهید و در مقوله مشاعات قرار نمی گیرد نگران نباشید

سلام
چون سهم شما دو پارکینگ است تغییر کاربری یک واحد از پارکینگ ها از پارکینگ به کاربری تجاری بدون رضایت شرکا و موافقت شهرداری خلاف مقررات قانونی است و با کسری پارکینگ در محل مواجه می شوید و این کسری پارکینگ ابتدا برای شرکا و در درجه بعد برای مجاورین مزاحمت ایجاد می نماید و در نتیجه اقدام مورد نظر شما مجاز نیست

هیچ یک از شرکا بدون جلب موافقت دیگران حق تغییر در مشاعات و کاربری ساختمان را ندارد و شهرداری نیز برای هرگونه تغییر ، تقاضای رضایت رسمی تمامی شرکا را مطالبه می کند .