عدم پرداخت حق السهم موجب طرح شکوائیه است؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۷۸۹ #08922299

براردم را در ارتباط با ساخت و ساز شریک کردم البته بدون هیچ نوع سند و نوشته ای و قرار شد بر اساس مبالغ پرداختی دو سوم سهم من و یک سوم سهم ایشان باشد در یک مجموعه ۶ واحدی. کار ساخت با گذاشتن مبالغی از سوی من و او و پیش فروش یک واحد و اخذ وام مسکن تمام شد و در زمان فروش هم یک سوم بر می داشت و بقیه را برای من می فرستاد( وکالت فروش داشت). یک واحد قبلا پیش فروش شده بود و سه واحد به این منوال انجام شد. بعدا درخواست کرد که یک واحد بنام خودش باشد که خودش بشیند و سهم من را از پرداخت مبالغ رهن دو واحد باقیمانده و الباقی نقد بپردازد و در فروش واحد دیگر سهمی نگیرد. در واقع یک سوم سهم خود را نگیرد و یک سوم باقیمانده را بر اساس نرخ روز حساب کند و پرداخت کند که به قرار خود در ارتباط با پرداخت مبالغ رهن اقدام نکرد و پول رهن واحدی که بنامم بود را از من گرفت به بهانه اینکه فعلا پول ندارد. البته باید اعلام کنم که هیچ یک از مبالغ رهن قبلی نیز در اختیار من نبود و صرف تزیین واحد ها شده بود. حال که واحد اخر را فروخته به قرار خود عمل نمی کند و سهم مرا پرداخت نمی کند وادعا می کند که بدهکار نیست بدلیل اینکه این واحد اخر را گرانتر فروخته و الان پول زیادی دستشه. سوال من اینکه که ۱- با طرح شکایت می توانم نسبت به دریافت حق السهم خود اقدام کنم ۲- اگر مدعی شود که این واحد سهم اون بوده در ارتباط با پرداخت هایی که کرده می تونم ادعا کنم که پس باید مبالغ فروش واحدهای قبلی رو بطور کامل به من پرداخت کنه. ۳- در صورت پاسخ منفی به دو سوال قبل چه راه حلی را میتوان دنبال کرد

مشاوره حقوقی صورتمجلس تفکیکی
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام ضمن توصیه به حفظ فضای تعامل و برادری، هر چند هیچ گونه تقسیم نامه و یا شراکت نامه فی مابین تنظیم نشده است ولی با استفاده از رویه عملی فروش و تقسیم ثمن واحدهای قبلی اثبات میزان شراکت شما کار دشواری نیست. بنابراین دادخواست الزام به پرداخت سهم الشرکه با جلب نظر کارشناس و مقدمتا تامین دلیل وضعیت تصرفات موجود را میتوانید شما را کمک کند.