امکان شکایت دارم؟

پرسیده شده
۱۵ پاسخ ۲۰۴ #08915870

باسلام وکیلای عزیز حضانت که مادره الان یعنی پدر بدبخت چکاره هست مگه نباید برای تصادف که میکنه یا بیمارستان مییرن یا کودکستان مدرسه و... اطلاع پدر باشه اینا اصلا معلوم نیست رفتم بیمارستان پرونده پسرم دادم گفتن چند ماه پیش تصادف کرده چکار کنم میتونم شکایت کنم یا با
لایحه به قاضی اطلاع یا چکار کنم واینکه لطف کنید بفرمایید در چه راهای باید مادر به پدر اطلاع بده در زمینه حضانت که الان پیش اونه از قبیل ایناکه گفتم

مشاوره حقوقی خانواده
۱۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

وقت بخیر دادخواست ملاقات فرزند را در دفاتر قضایی ثبت کنید

با سلام
دادخو است ملاقات فرزند را در دفاتر قضایی ثبت کنید

باسلام و درود از طریق دفاتر خدمات قضایی دادخواست ملاقات فرزند مطرح نمایید.

با درود
تقاضای ملاقات با فرزند را از طریق دفتر خدمات قضایی تقدیم دادگاه کنید

قبلا به سوال پاسخ داده شده است
تقاضای ملاقات فرزند را مطرح نمایید

با سلام
دادخواست ملاقات فرزند را در دادگاه خدمات قضایی ثبت کنید

درود:از طریق دفاتر الکترونیک قضایی ،دادخواست ملاقات فرزند را به دادگاه خانواده ارجاء دهید.