باید تمام مهریه زوجه پرداخت شود؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۵۴۰ #08889871

باسلام بنده ۸ ماه پیش ازدواج کردم و الان به دلایلی میخام جدا بشم مهریه همسرم ۲۱۴ تا هستش آیا باید همه رو پرداخت کنم ،چون بنده چند تا ملک به نام هست.ممنونم

مشاوره حقوقی مهریه
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
بله شما باید تمام مهریه ایشان را پرداخت نمایید، اما در صورتی که دارایی شما کفاف مهریه ایشان را ندهد، می توانید درخواست اعسار نمایید تا مهریه به صورت اقساط پرداخت شود.

بله باید کامل پرداخت کنید و طبق اظهارات خودتون که چندتا ملک به نامتون هست درصورت دادن دادخواست اعسار ،پذیرفته نمی شود

سلام درصورتی که اموال شما جوابگوی کل مهریه همسرتان باشد ( جزمستثنیات دین نباشد) باید همه مهریه را پرداخت کنید در غیر این صورت دادخواست اعسار بدهید و با پذیرفتن آن توسط قاضی به صورت تقسیط پرداخت کنید.

با سلام
درصورت داشتن اموال و دارایی به مقدار کافی مهریه بله باید تماما پرداخت نمایید

باسلام و ادب.امابعد؛بستگی داره اموال منقول و غیر منقول شما چه قدر بوده باشه و به جز خانه ای که درآن سکونت میکنید بقیه املاک علی حده محسوب و قابل توقیف و فروش میباشد.ولذا به گفته خودتون که املاک زیادی به نامتون هست ادعای اعسار از طرف شما بلاشک رد خواهد شد.اموال واملاک شما تا اندازه ای که شمارو معسر نکند توقیف و به فروش خواهد رفت.

میتوانید بعد از صدور حکم طلاق از جانب شما، درخواست اعسار از پرداخت مهریه دهید و لذا با این شرایط ، طلاق انجام می
شود و شما طبق رای اعسار ، مهریه را به صورت اقساطی پرداخت می نمایید.