آیا خانمم چون نامه پزشک قانونی داره میتونه بگه تو اون خونه امنیت جانی ندارم؟

پرسیده شده
۱۴ پاسخ ۴۵۹ #08882270

سلام وقتتون بخیر،خانمم ۷ ماهه خونه رو ترک کرده بخاطر درگیری با برادرم که جلوی درب ورودی طبقه پایین بوده، خونمون دوطبقه هست و ما طبقه دوم هستیم و خانه پدرم طبقه پایین و فقط ورودی مشترکه و خانه برادرم در محله دیگریست، اظهارنامه فرستادم ولی خانمم گفت باید خانه را جدا کنی، خانه را اجاره دادم اما خانمم گفت خونه رو اجاره نده مستاجر خونه رو خراب میکنه و منم چون خانمم اصرار داشت قرارداد و فسخ کردم اما بازم برنگشت و دادخواست تمکین دادم آخر این ماه نوبت داریم تو شورای حل اختلاف،۱-آیا خانمم چون نامه پزشک قانونی داره میتونه بگه تو اون خونه امنیت جانی ندارم؟با اینکه داخل خونه خودم نبوده و طبقه پایین تو راهرو بوده۲-اگه بگه خونه جدا میخوام میشه قولنامه اجاره رو که فسخ شده رو نشون قاضی بدم که بگم جدا کردن خونه بهونست؟۳-برای جلسه تمکین همان اظهارنامه برای اثبات ترک خانه خانمم کافیست یا از پدرم ومادرم و برادرام و همسایه ها استشهادیه بگیرم و حتما لازمه بنویسم بخاطر درگیری با برادرم خونه رو ترک کرده یا لازم نیست؟آخه خانمم میگه قبل از درگیری هم ازت چندتا فیلم دارم که بحث لفظی و حرفهای بد زدی بخاطر همین از خونه رفتم.

مشاوره حقوقی الزام به تمکین
۱۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بادرودوسلام ادعای عدم امنیت نیازبه دلایل و مستندات دارد.

با سلام
از طریق دفاتر خدمات قضایی اول براشون اظهارنامه ارسال کنید در صورت عدم پاسخ یا رجوع
دادخواست الزام به تمکین بدید

باسلام محضر شما بزرگوار
عنایت داشته باشید نخیر باید ادله و مدرک کافی و وافی برای عدم امنیت جانی برای دادگاه محرز باشد

ادعای امنیت نداشتن مستلزم داشتن دلایل کافی است

"با سلام"
درگیری با برادر،دلیل نا امنی جانی نیست
در خصوص تمکین ابتدا اظهارنامه و سپس دادخواست دهید

عدم امنیت جانی و ایراد لطمه باید اصولا از ناحیه شما باشه و اگر. مکان زندگیتان طوری مشترک است که هرخانواده با هم تداخل دارند خانم اصولا می تواند امتناع کند اما با تفاسیری که شما میفرمایید. حتی اقدام برای جداکردن سکونت انجام دادید در. صورت اثبات جای مانور دارد اما صرف فسخ باید شهودی باشد که مفید واقع شود. مثلا طزف دیگر. اجاره گواهی بده که این اقا بخاطر خودداری همسر و پشیمانی قرارداد را فسخ کرده البته بیشتر اماره قانونی نه دلیل محکمه پسند

بنام خدا،گواهی پزشکی قانونی و درگیر با برادرتان دلیلی بر نداشتن امنیت جانی همسرتان و عدم تمکین ایشان نیست.