برای اینکه زوجه اسباب و وسایل منزل در نبود زوج از منزل نبرد تکلیف چیست؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۳۲۸ #08862311

سلام به همه کارشناسان حقوقی
با توجه به اینکه زوجه چند ماهی هست که از منزل رفته و زوج قفل درب منزل را بخاطر ترک انفاق عوض نکرده است، لذا بخاطر اینکه زوجه وقتی که زوج سرکار می باشد اسباب و اثاثیه منزل را برندارد و ببرد باید زوج چکار کند، لطفا تجربیات خود را برای بنده بگذارید. باتشکر

مشاوره حقوقی استرداد جهیزیه
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
زوجه می تواند اموال خود را ببرد نمی توانید مانع شوید.

سلام
زوجه می تواند اموالی که متعلق به خودش است و جز جهیزیه است یا با پول خود تهیه کرده منتقل کند

قفل منزل را تعویض نمایید روی قفل که ننوشته من همان قفل هستم یا نیستم

با سلام دوست عزیز زوجه میتواند جهیزیه خود را ببرد و‌نمیتواند مانع شوید اما اگر لوازمی که شما تهیه کرده اید را با خود ببرد میتوانید از ایشان شکایت کنید.

بدیهی است زن میتواند هر زمان طبق سیاهه اموال متعلق به خود را ببرد و اگر اموالی غیر از ان را بردارد جرم خواهد بود . بدیهی است شما میتوانید منزل را قفل نمایید و هر زمان ایشان مراجعه کردند میتوانید با حضور خودتان در محل درب را باز کنید. به ایشان طی اظهارنامه اعلام نمایید که به منزل مشترک برگردد و دادخواست تمکین نیز علیه ایشان مطرح نمایید.

سلام از طریق شورای حل اختلاف درخواست تامین دلیل کنید و لیست اموال موجود در خانه را صورت برداری کنید ضمن این که جهیزیه ای که خودش آورده حق دارد ببرد .

با سلام
ابتدا اظهار نامه و سپس دادخواست الزام به تمکین مطرح کن
زن می تواند جهیزیه خود را ببره و اگر شما سیاهه آنرا امضا کرده ای بهتره تحویلش بدهی وصورتجلسه کنی واگر اثاث خودت رو برد ازش شکایت کن