میخوام ببینم به چه نحو از ایشون شکایت کنم؟

پرسیده شده
۲۱ پاسخ ۴۲۶ #08858883

سلام بنده برای یک شخص حدود ۴ ماه آبیاری و کار های کشاورزی انجام دادم ولی قرارداد نبستم درواقع شخص یکی از بستگان بوده حالا میگه ضرر کردم و دستمزد نمیده . میخوام ببینم به چه نحو از ایشون شکایت کنم؟

مشاوره حقوقی قرارداد کار
۲۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باید از طریق اداره کار پیگیری کنید.

سخت اما شدنی است. از طریق شکایت از ایشان در اداره کار و درخواست تحقیق محلی براساس ماده ۸۹ دادرسی کار و تهیه استشهادیه و شهادت (از طریق دفترخانه بهتر است) مبنی بر فعالیت شما در مدت ۴ ماه جهت احراز رابطه کار. درخواست حقوق ومزایای قانونی ۴ ماه و حق بیمه

با سلام باید از طریق اداره کار اقدام کنید

سلام
به اداره کار مراجعه کنید.

درود
ابتدا با مراجعه به یکی از دفاتر پیشخوان دولت در سامانه جامع روابطکار ثبت نام و سپس شکایت خود را در سامانه جامع روابطکار ثبت نمایید .

به اداره کار مراجعه کنید.

با درود از طریق اداره کار پیگیری کنید