اگرم طرف شاهد دروغین بیاره میتونم با استفاده از دوربین ورودی پاساژ اثبات کنم که اونجا نبوده؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۳۱۸ #08858726

سلام
امروز رفتم واسه اتهام انتسابی قاضی ازم پرسید چرا درگیر شدین؟ گفتم درگیر نشدیم فقط بحث شدید و داد و فریاد بوده وکلی شاهد دارم گفت دروغ نگو چون برگه شکایتت هست واسه ضربو شتم(من بنا به اینکه میترسیدم نتونم ثابت کنم که چشم شاکی رو مصدوم نکردم رفتم شکایت کردم و بعد‌ چند ماه بیخیال شدم ولی برگه شکایتم اونجا بود) بعد بازم هرچی پرسید راستشو گفتم که نزدمش بعد گفتم شاهد دارم اونم بهم گفت شاکی شاهد داره که سر صحنه درگیری بوده(که دروغ میگفت فکر کنم میخواسته یه دستی بزنه چون برگه شاهد و تو کلانتری خونده بودم که گفته بود من با دوستم رفتیم اون ازم جدا شد و من رفتم نون بگیرم و برگشتنی دم نونوایی دیدم چشم دوستم کبود شده و از پاساژ رد شدنی دیدم شلوغه) بعدش بازم راستشو گفتم که نزدمش بعد زنگ زد سرباز اومد فرستادم بازداشت تا ضمانت بیارم و هیچ چیزی از میزان مصدومیت و اتهاماتم بهم نگفت و هیچ کپی از مدارک بهم نداد فقط و فقط داشت یه دستی میزد (از دیدگاه من) حالا من با اشتباهی که کردم که شکایت کردم باید چیکار کنم؟
اگرم طرف شاهد دروغین بیاره میتونم با استفاده از دوربین ورودی پاساژ اثبات کنم که اونجا نبوده. البته تو دوربین فیلمش نیست شاید بتونم ریکاوریش کنم

جان مادرتون درست مشاوره بدین من فقط به حرفای شماها گوش دادم ولی با این حال و به دلیل کار نکرده و اینکه از ترسم شکایت کرده بودم بابت ضرب و شتم افطرا و فحاشی دستی دستی دارم محکوم میشم اینم با وجود اینکه کلی شاهد دارم

( از طرفی مامور که اومده تحقیقات همه بهش گفتن که درگیری در کار نبوده فقط بحث و فحاشی و داد و فریاد از طرف شاکی) درحالی که قاضی میگفت استشادت میگه که تو درگیر شدی درحالی که اونایی که با مامور حرف زده بودن بعد تماسی که من گرفتم همشون اومدن دادسرا که بگن مامور دروغ نوشته اون از ما پرسیده و مام گفتیم درگیری فیزیکی نبوده که قاضی اونارو رد کرد از اتاقش
من میگم احتمال زیاد قاضی داشته به من یه دستی میزده آیا این حق رو داره؟
تورو امام حسین بگین که من باید چیکار کنم امروز که بازداشت شدم آبروی یه عمر کاسبیم رفت همه محل اومدن امروز پیشم که آقا چی شده بود؟

مشاوره حقوقی ضرب و جرح
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با عرض سلام
اولا قاضی حق ندارد جملاتی بگوید باعث ایجاد شک یاشبهه یا یه دستی زدن داشته باشد
که محکومت انتظامی تا درجه ۴ هم دارد
دوما اگر شما شاهد دارید باید به اطلاع قاضی برسانید اگر مخالف بود شما حق درخواست تجدید نظر از حکم دارید
سوما وجود دوربین مداربسته به شما کمک می کند
راه دیگری که وجود دارد شاهد طرف مقابل خود را جرح ( اثبات کنید فاقد شرایط دادن شهادت شرعی است مانند اینکه فاسد یا شرایط قانونی رای شهادت ندارد ) کنید

با عرض سلام
اولا قاضی حق ندارد جملاتی بگوید باعث ایجاد شک یاشبهه یا یه دستی زدن داشته باشد
که محکومت انتظامی تا درجه ۴ هم دارد
دوما اگر شما شاهد دارید باید به اطلاع قاضی برسانید اگر مخالف بود شما حق درخواست تجدید نظر از حکم دارید
سوما وجود دوربین مداربسته به شما کمک می کند
راه دیگری که وجود دارد شاهد طرف مقابل خود را جرح ( اثبات کنید فاقد شرایط دادن شهادت شرعی است مانند اینکه فاسد یا شرایط قانونی رای شهادت ندارد ) کنید