به جرم سرقت حبس تعلیقی محکوم شدم آیا سوء سابقه ای برای من درنظر گرفته می شود؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۴۷۳ #08843315

سلام وقت بخیر پارسال دادگاه نتونستم از خودم دفاع کنم حکمی که برام اومد 50ضربه شلاق تعزیری و 2سال حبس بود که اعتراض کردم و حکم تعلیقی شد مربوط به سرقته و من اصلا زندان نرفتم میخوام ببینم که سوسابقه میشود یا خیر چون میخوام استخدام شوم و ثبت ثنا چون شدم این پاک میشود یا خیر؟

مشاوره حقوقی سرقت
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

خیر حکم تعلیقی سوسابقه ای ندارد و مشکلی برای استخدامی شما بوجود نمی آید.