چطور حق بیمه ام رو از کارفرما بگیرم؟

پرسیده شده
۱۲ پاسخ ۴۶۲ #08838874

سلام من به مدت ۳ ماه به عنوان کارگر خدماتی مشغول به کار شدم. این ۳ ماه یه قرار داد موقت بدون بیمه با حقوق ۱ میلیون تومن داشتم. که قرار شد بعد از طی این مدت یه قرار داد ۶ ماه با حقوق ۲ میلیون + بیمه داشته باشم. بعد از یک ماه دیدم که بیمه ام رد شده فقط تمام حق بیمه شخص و کارفرما از حقوق خودم کسر شده که حقوقم به ۱۳۰۰ کاهش پیدا کرده! و به عنوان ضمانت کاری هم ۵۰ میلیون از من گرفته شده. حالا من چطور می تونم حق بیمه ام رو از کارفرما بگیرم. اگه از بیمه شدن صرفه نظر کنم. می تونم بعد از چند سال کار حق بیمه و سنوات رو طلب کنم. ممنون میشم راهنماییم کنید

مشاوره حقوقی قانون بیمه
۱۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
از طریق اداره کار پیگیر باشید راهنمایی کامل خواهید شد.

باسلام و درود از طریق اداره شکایت و پیگیری نمایید.

به اداره کار مراجعه کنید و اقدام کنید

سلام و ارادت
میوانید از طریق اداره کار شکایت نمایید و بابت ضمانتی هم که داده اید اظهارنامه به کارفرما بدهید .

سلام و ادب به اداره کار محل جهت طرح شکایت مراجعه کنید

باسلام
با توجه به طرح سوال متاسفانه کارفرما حقوق شما را بر اساس قانون کار پرداخت ننموده ک شما میتوانید علاوه بر مطالبه حق بیمه سایر مزایایی ک طبق قانون کارگر می بایست بهرمند شود را مطالبه کنید

با سلام
از طریق اداره کار باید توسط کارگر علیه کارفرما شکایت شود .‌