میتوان ادعای الباقی معامله به قیمت روز کرد؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۴۲۰ #08837732

ملکی را در سال ۹۶ معامله کردیم یک چهارم ثمن باقی مانده میتوان به روز خواست؟

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
اگر شرایط تاخیر تادیه داشاته باشد بله والا خیر
شرایط ان ماده ۵۲۲ قانون ایین دادرسی مدنی

با سلام. به روز نمی توانید ولی باقیمانده را با خسارت تاخیر تادیه می تونین مطالبه کنید.

خیر . ثمن معامله جزو مورد معامله و یکی از ارکان اساسی قرار داد بیع هست که با توافق طرفین در ایجاب و قبول انشا شده و تغییر در اون باعث بطلان عقد میشه و بایستی هر چی در توافق پای قراداد بوده همون پرداخت شه مگر اینکه شروطی معلق در عقد به صورت فعل علیه مشتری اومده باشه که در صورت تاخیر در پرداخت ثمن معامله طلبکار بتونه شرط رو مطالبه کنه.