با اینکه تمام کارشناسیها به نفع اینجانب بوده آیا امکان داره قاضی قرار منع تعقیب برایشان صادر کند؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۴۰۳ #08834981

سلام وقت بخیر...
من مالک زمینی در اراضی شهرستان جهرم هستم در یه تیکه از زمینهای پلاکم میخواستم برداشت ریشه شیرین بیان انجام بدم که رفتم منابع طبیعی مجوز به من دادن چون مستثنیات بود.. به محضی که شروع به کار کردم تعدادی پروانه چرا دار آمدن جلو منو گرفتن من به دادگاه رجوع کردم که بعد از جلسه دادگاه مشخص شد پلاک انها پلاک دیگه ای میباشد و در حوزه شهرستان زرین دشت است بعد از قرار کارشناسی که از کارشناس اول تا ۵ نفره به نفع اینجانب رای دادن پرونده قرار مجرمیت خورد و به دادگاه ارسال شد زمین من قبلا قبل از شکایت یه مشکل تداخل با پلاک متهمین داشته که از طرف منابع طبیعی استان فارس حل شده و نقشه ها تصحیح شده حالا وکیلشون به دادگاه اومده و میگه موکلین من سو نیت نداشتن میخواستم ببینم ایا با اینکه تمام کارشناسیها به نفع اینجانب بوده ایا امکان داره قاضی قرار منع تعقیب برایشان صادر کند؟؟؟ممنونم از شما بابت راهنماییتون

مشاوره حقوقی ملکی
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اولا به نظر اینجانب پرونده شما بایستی حقوقی مطرح شده باشد در صورت عدم انتساب بزه میتواند به قرار منع تعقیب متهمان منجر گردد.

دوست گرامی تمام شرایط به نفع شما می باشد،. برای کمک بیشتر از سایت مشاوره تلفنی حاصل فرمایید

سوء نیت یکی از ارکان مهم جرم است و بهترین راه دفاع از متهم و ضمن اینکه نظریه کارشناسی جز دلایل پروندهرمحسوب نگردیده و جز امارات است و دادگاه می تواند بدون نظر گرفتن نظریات کارشناسی و به دلیل احراز عدم سوء نیت و تفسیر مضیق حکم بر برائت متهمین صادر کند.