آیا من میتوانم بابت اهمال و فرق گذاشتن بین فرزندان از مادر و برادر شکایت کنم؟

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۴۲۰ #08829415

با سلام
خانمی ۵۰ ساله هستم که در ۱ سالگی بعلت بی توجهی و اهمال خانواده بشدت از ناحیه سر و صورت دچار سوختگی شدم در همان دوران مجبور به کار برای معاش خانواده شدم در نتیجه نتوانستم تحصیل کنم(خواهرها وبرادر ها دارای تحصیلات میباشند) حال برای تقسیم اموال پدری بمشکل خوردیم آیا من میتوانم بابت اهمال و فرق گذاشتن بین فرزندان از مادر و برادر ارشد شکایت کنم؟
با تشکر

مشاوره حقوقی ارث
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود قابل پیگیری نمی باشد .

باسلام
خیر قابل طرح دعوانیست

خیر چنین موردی قابل پیگیری نمی باشد

موضوع مطروحه شما قابلیت طرح دعوی را ندارد

این گونه رفتار عنوان مجرمانه ندارد. اکنون سهم الارث شما طبق قانون ارث تعین می گردد

با سلام. متاسفانه شما نمیتوانید علیه کسی اقامه دعوی بفرمایید.

با سلام
خیر
صرفا چنان چه حق شما از سهم الارث بر اساس میزان مقرر در قانون ، پرداخت نمی گردد امکان مطالبه آن برای شما موجود است .