مالک ۳واحد دیگر اجازه ی عبور به بنده نمیدهد و میگوید شما حق عبور ندارید؛ چه باید کنم؟

پرسیده شده
۱۸ پاسخ ۴۱۴ #08815098

باسلام و عرض خسته نباشید. بنده در ملکی سکونت دارم که تک واحدی بوده و ۳طبقه ی آن برای یک نفر و یک طبقه برای بنده میباشد. ملک دارای ۲درب میباشد که یک درب از کوچه ی ۴متری و یک درب از کوچه ی ۶متری میباشد. بنده بنا به همسایگی از کوچه ی ۴متری عبور و مرور میکردم و اینکه پارکینگ خانه از کوچه ی ۶متری میباشد و درب مجزا برای عبور و مرور دارد.ولی مالک ۳واحد دیگر اجازه ی عبور به بنده نمیدهد و میگوید شما حق عبور ندارید و اینکه داخل سند و پایان کار از کوچه ی ۶متری آدرس ذکر شده لطفا راهنمایی بفرمایید. باتشکر

مشاوره حقوقی ملکی
۱۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بادرودوسلام دعوی ممانعت ازحق تقدیم نمایید.

با درود دعوی ممانعت از حق مطرح کنید

با سلام و احترام
دادخواستی مبنی بر رفع ممانعت از حق و ایجاد مزاحمت به طرفیت خوانده مطرح نمایید.

با سلام خدمت شما بزرگوار
عنایت فرمایید شما دادخواست ممانعت از حق را تنظیم نمایید .

به جرم ایجاد مزاحمت وممانعت از حق شکایت نمایید

دادخواست رفع ممانعت و رفع مزاحمت دهید

سلام می توانید طبق دعاوی سه گانه دعوای ممانعت از حق مطرح نمایید