درامد زن شاغل که به اجبار در اختیار همسرش میباشد رو چطور میشه گرفت؟

پرسیده شده
۲۰ پاسخ ۵۱۱ #08814232

با سلام.من و همسرم هر دو شاغل هستیم .حقوق هردویمان فاصله خیلی کمی با هم دارد از ماه اول شروع زندگی مشترک کارت و رمز حقوق من به اجبار ایشان دست همسرم هست.بعد از واریز شدن حقوقم تمامی ان را به حساب هایی به اسم خودش انتقال میدهد.بعد از کلی دعوا و کشمکش فقط مقدار کمی از درامد خودم را به من میدهد و شرط گذاشته که فقط برای امور بچه و خانه خرج کنم حتی یک ریال هم نمیتوانم برای خانواده. خودم و یا هر کار دیگری خرج کنم .گاها میگوید من پول تورا به سود رساندم و بابت ان زحمت کشیده ام نمیتوانی دران دخالت کنی.اگر خانه و یا ماشین بخرد و برای من سهمی قرار ندهد روزی کارمان به طلاق بکشد و یا فوت من و یا ایشان.تکلیف درامد من چه خواهد شد و بهترین کار در این شرایط که برای حفظ زندگیم چشم و گوشم را بستم تا دخترم اسیب نبیند چیست؟و اینکه ایا از لحاظ حقوقی میتوانم کاری کنم تا اگر من مردم تمام حقوق من تا ریال اخر فقط به دخترم برسد.
من و همسرم۲۷ سال و دخترم ۳ سال دارد

مشاوره حقوقی خانواده
۲۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بادرودوسلام دادخواست مطالبه وجه تقدیم و تنظیم نمایید.

سلام
دادخواست مطالبه وجه بدهید

مستند به مدارک پرداخت دادخواست مطالبه بدهید.

درود دادخواست مطالبه وجه به طرفیت ایشان مطرح کنید

زوج حق هیچگونه دخالت و تصرفی در اموال و دارایی شما ندارد ..برای مطالبه می توانید دادخواست دهید.
در خصوص ارث هم بعد فوت اموال متوفی طبق قانون ارث تقسیم خواهد شد اگر تمایل دارید که به همسرتان نرسد با صلح عمری اموال خویش را در زمان حیات به دخترتان انتقال دهید .

کارت خود را بسوزانید و کارت جدید با رمز جدید بگیرید. برای مطالبه وجه باید ثابت نمایید کارت به اجبار دست ایشان بوده است.

به دفتر خدمات قضایی مراجعه کنید و دادخواست مطالبه وجه به طرفیت ایشان مطرح کنید